Konferencija JavaCro'18

SUPER LOKACIJA - SUPER PREDAVANJA - SUPER DODATNI PROGRAM

U prvoj polovici svibnja se već tradicionalno na Crvenom otoku pored Rovinja održava međunarodna konferencija posvećena Java i srodnim tehnologijama – JavaCro'18.

Ovogodišnja konferencija će se održati od 7.-9.05.

Pozivamo vas na jednu od najvećih Java konferencija u ovom dijelu Europe. Namjeravamo okupiti Java zajednicu u Hrvatskoj, ali i iz ovog dijela Europe, a također srdačno pozdravljamo brojne govornike i posjetitelje kako iz Hrvatske, naše regije i cijelog svijeta.

Na konferenciji JavaCro teme su grupirane u sljedećim područjima:

  • Trendovi & budućnost Jave (Arhitekture, IoT, Big Data, Oblaci, NoSQL, alternativni jezici, Embedded, Roboti,..)
  • Tehnologije poslovanja & studije slučajeva (Rješenja, iskustva, BPM,..)
  • Java platforme, programski okviri i poslužitelji (Java SE, Java EE, JavaFX, JVM jezici, okviri, aplikacijski serveri, portali,..)
  • Metodologije i alati (DevOps, Agilni, obrasci, razni alati kao što su IDE, ALM, razvojni alati, kontinuirani razvoj, kontinuirana integracija, testiranje, kod kvalitete, kontrola izvora, sigurnost, performanse, optimizacija, keširanje)
  • Web & Mobile (Mobilni okviri i Front-end web okviri, HTML5, Android, JavaScript)
  • Java zajednica (Doprinosi sudionika Java aktivnosti u zemlji i inozemstvu)

Poštovani predavači, ovo je sjajna prilika da prenesete svoju priču, podijelite svoje iskustvo, prenesete svoje rezultate i promovirate svoj proizvod, svoju tvrtku i sebe sudionicima konferencije koji su programeri, softver arhitekti, voditelji projekata, predstavnici medija, vaši potencijalni partneri i korisnici. JavaCro konferencija kao mjesto intenzivnog druženja u neformalnim uvjetima je prirodan način ne samo da raspravlja o vašim projektima i tehnologijama, već i da se nađu zaposlenici.

Pozivamo vas da nam pomognete da još jednom organiziramo odličnu konferenciju i pošaljete vaš prijedlog rada ili radionice (prije 10. ožujka) da biste dobili priliku postati jedan od govornika na 7. JavaCro konferenciji. Ako imate nešto zanimljivo želite podijeliti s ostatkom zajednice - pošaljite ga. Detalji o prijavi rada i sam obrazac za prijavu rada nalazi se u glavnom izborniku.